Consiliere Daune Auto

 Daca autovehiculul dumneavoastra a fost implicat intr-un eveniment in care a suferit mai multe avarii, e posibil sa intampinati o serie de dificultati in procesul de remediere a acestora.
 Valberto SRL Auto Service va ofera la cerere servicii de consiliere in cazuri de daune auto, cu conditia sa reparati masina in cadrul service-ului. In plus, nu trebuie sa platiti reparatia daca aveti o polita RCA/CASCO pentru ca avem contracte cu toti asiguratorii, iar serviciile noastre sunt decontate in mod direct catre companiile de asigurare.
 Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto pe baza unei polite RCA sau a unei polite CASCO de a plati personal operatiunea respectiva, achitarea facandu-se direct de catre societatile de asigurare.
 Noi va oferim la solicitarea dvs. consiliere si suport la orice ora! Serviciul nostru de asistenta rutiera functioneaza zilnic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 ( pauza de masa de la 12:00 la 13:00 ) si Sambata 08:00 - 14:00.
Un consilier din domeniul daunelor auto va sta la dispozitie informandu-va pas cu pas tot ce aveti de facut.

Atribuţiile Consilierului de Daune:

  • Asistenta inca din momentul producerii evenimentului
  • Asistare la intocmirea dosarului
  • Sfatuieste conducatorul privind posibilitatile existente pentru tractarea autoturismului (daca este necesar)
  • Insoteste conducatorul la sectia de politie pentru constatarea evenimentului rutier si la firma de asigurari
  • Verifica si se asigura ca planul de reparatie propus de asigurator este in conformitate cu procedurile impuse de producator
  • Se asigura ca autoturismul este reparat la service-ul pe care conducatorul automobilului il prefera

Program Consultari Daune Auto